Vårt viltkött


I våra svenska skogar finns en fantastisk råvara. 
Låt oss ta tillvara på den, på bästa tänkbara sätt.

Viltkött är det bästa kött som finns anser vi. Smakrikt, magert, proteinrikt och fritt från antibiotika, nitrit, färgämnen och andra tillsatser. Det är dessutom närproducerat och djuren har fått leva i frihet. Fram till sista andetaget.

Något som uppskattas av våra många kunder: restauranger, hotell och butiker. Kunder som värdesätter kött som producerats med respekt i alla led. Från skottet till den färdiga styckdetaljen.

Kronhjort

1. Hals
2. Sadel
3. Högrev
4. Bringa
5. Bog
6. Framlägg
7. Filé

8. Kållapp
9. Rostbiff
10. Rullen
11. Fransyskan
12. Innanlår
13. Ytterlår
14. Baklägg

Dovhjort

1. Hals
2. Bringa
3. Sadel
4. Högrev
5. Bog
6. Framlägg
7. Filé

8. Kållapp
9. Rostbiff
10. Rullen
11. Fransyskan
12. Innanlår
13. Ytterlår
14. Baklägg

Älg

1. Hals
2. Högrev
3. Bog
4. Framlägg
5. Entrecôte
6. Bringa
7. Enkelbiff
8. Kållapp

9. Dubbelbiff
10. Rostbiff
11. Fransyskan
12. Rullen
13. Innanlår
14. Ytterlår
15. Baklägg